Om Feel Good Rebel

Om Feel Good Rebel & Parnuuna

Udfold Din Indre Rebel:

Skab Frihed og Unikhed Gennem Personligt Lederskab og Selvudvikling

Velkommen til Feel Good Rebel, hvor vi sammen vil udfordre samfundets normer, tage kontrol over vores eget liv og udtrykke vores sande jeg gennem personligt lederskab og selvudvikling! 

Vi er alle unikke individer med forskellige drømme og mål, men alt for ofte bliver vi holdt tilbage af forventninger og begrænsninger, der ikke stemmer overens med vores indre. Det er på tide at sige nok er nok og tage et standpunkt for vores ret til at leve livet på vores egne præmisser gennem selvudvikling og kreativitet!

Her på siden deler jeg mine egne erfaringer og indsigt i, hvordan jeg selv bryder fri fra de lænker, der holder os bundet til samfundets forventninger, ved hjælp af personligt lederskab og selvudvikling. 

Vi vil sammen finde styrken til at stå op for os selv og følge vores drømme, uanset hvor anderledes de måtte være.

Dette er din platform til at finde empowerment, inspiration og kreative værktøjer, der hjælper dig med at udtrykke din unikke personlighed og stil gennem personligt lederskab og selvudvikling.

For at hjælpe dig på denne rejse, tilbyder jeg en række artikler her på hjemmesiden, der vil give dig de nødvendige færdigheder og selvtillid til at udtrykke dig selv på din egen unikke måde gennem personligt lederskab.

– fordi vi fortjener at leve et liv, der er så stærkt og fantastisk, som vi selv er!

Express Yourself!
Fra genert people pleaser, til kreativt powerhouse – Det kan lade sig gøre!

Hej, jeg hedder Parnuuna.

Jeg er den kreative kraft bag dette hjertevarme univers, og jeg vil gerne tage dig med på en rejse ind i min verden af kreativitet, selvudvikling og autentisk udtryk. Men før vi begiver os ud på denne fantastiske sti, lad mig dele lidt om mig selv og min rejse indtil nu.

Jeg er født og delvist opvokset på Grønland (havde nogle år i min barndom i Århus), og lige fra mine tidlige erindringer har jeg været dybt forbundet med kreativitet.

Jeg har lært håndarbejde fra mine kloge bedstemødre, og mine smukke perleøreringe bærer ofte præg af Grønlands farverige inspiration.

Min egen rejse har bragt mig fra musikstudier på universitetet til at følge min passion som designer, konstruktør og skrædder.

Som en udvekslingsstudent i Brasilien blev mine horisonter udvidet, og jeg har en åbenhed og rummelighed, der afspejler den mangfoldige verden, jeg har haft privilegiet at opleve.

Jeg er en rejselysten sjæl, og steder som London, Schweiz, Skotland og Norge har stjålet mit hjerte. Min tro på at leve livet fuldt ud afspejles i min forretning og de oplevelser, jeg deler med dig.

Sammen med min dejlige mand, Bjarke, og vores elskede kat, Potte (eller Dyt, som vi kalder ham), deler vi en polyamorøs livsstil, der er fri for konventionelle begrænsninger. Vi er barnløse, og det giver mig frihed til at udforske, lære og dele en hulens masse ting, med lidenskab og dybde.

Jeg har tid og plads til at fordybe mig i min passion for selvudvikling og deling af indsigt. Min tidligere online forretning, Sy Nu, var et springbræt til min drøm om Feel Good Rebel, hvor kurser, mentoring, workshops mm, er vejen.

Jeg har skrællet lagene af “pleaseren” og “hensyns-monsteret” og omfavnet min rebelske kerne. At arbejde med mine egne uhensigtsmæssige og begrænsende mønstre har åbnet døren til frihed og ægte udtryk.

Jeg ønsker at hjælpe dig med at gøre det samme, for jeg ved, hvor magisk det er på den anden side.

Min fascination for Human Design, som Splenic Manifestor med 4/6 profil, er en integreret del af min daglige rejse.

Musik og kreativitet er min puls, og Blur-koncerter har været et højdepunkt siden min første gang i 1998. Jeg synger også backing vocals i et fantastisk rockband, Franciska.

Fra Harry Potter-universet til Ringenes Herre-filmene, Doctor Who og Tim Burtons fantastiske visuelle verden – fandoms er min legeplads, og det er en del af den magi, jeg ønsker at dele med dig gennem Feel Good Rebel.

Her hos mig handler det om at omfavne livet med glæde, begejstring og udforskning. Uanset hvilken vej du vælger, er det en ære at have dig med på denne spændende rejse.

Lad os sammen skabe et liv, der brister af farver, kreativitet og autentisk udtryk – for vi fortjener intet mindre end at føle os godt tilpas og i vores fulde kraft.

Tak for at være her og for at lade mig være en del af din rejse.

Cheers,

Parnuuna Kristiane

Stifter af Feel Good Rebel

<3 Parnuuna

Lidt fun facts:

  • Jeg er Jomfru i stjernetegn.
  • Jeg er 4/6 Manifestor med Splenic authority i Human Design.
  • Jeg er type 7 i Enneagramet.
  • Mit evige mål i livet er at opleve mere og mere indre ro – også når det suser derudad udenpå – for det kan jeg godt lide.
  • Jeg har ingen børn, og ønsker det heller ikke – jeg er dog dybt forelsket i mine nevøer, der fylder (næsten) hele mit hjerte.
  • Jeg er hammerdygtig til at guide mennesker – arbejde med mindset, personligt lederskab og selvudvikling.
  • Jeg foretrækker æblejuice fremfor appelsinjuice.
  • Jeg er Hufflepuff