Work With Me

Jeg tilbyder lidt forskellige måder du kan arbejde sammen med mig på.

Coaching Sessioner

Personlig og professionel sparring. Kontakt mig, hvis jeg skal hjælpe dig. Kig forbi Feel Good Rebel Academy of Magic, for at se mere af mit arbejde med selvudvikling og vækst. Det foregår (som regel) online.

30 times coaching: 400,-

60 minutter: 700,-

Kostume Design og Skrædderi

Unikke og speciallavede kostumer – jeg har erfaring i at arbejde for teatre og performere. Se mit portefølje her.

Timepris, ekskl. materialer: 300,-

Hyr mig til en uges fokuseret arbejde, ekskl. materialer: 9.000,-

Hyr mig som projekt-ansat – minimum månedsløn, ekskl materialer: 33.000,-

Jeg er villig til at rejse i perioder, for de rigtige projekter – jeg har ingen børn. Her forventer jeg, om muligt, transport, kost og logi.

Sponsorater

Sponsorer Feel Good Rebel

Jeg søger samarbejde med sponsorer, der ønsker at støtte min rejse og få eksponering for deres produkter eller tjenester. Jeg tilbyder reklameplads på min hjemmeside, shout outs i min blog, og eventuelle social media profiler og produktanmeldelser. Jeg søger finansiel støtte, eller produkter som kreative materialer (metervarer, garn, smykkedele, notesblokke, skriveredskaber, mm.) eller elektronik (computere, printere, blæk, mm.) eller andre produkter som spirituelle bøger, orakel kort, home decor, mm. Hvis I er interesserede i at diskutere et muligt samarbejde, så kontakt mig endelig.

Gæsteundervisere til Akademiet

Jeg søger gæsteundervisere til Feel Good Rebel Academy of Magic indenfor selvudvikling, spiritualitet, magi, human design, personligt lederskab og meget mere. Du får mulighed for at linke til din egen side i bytte for at dele et indlæg hos mig i akademiet. Hvis du er interesseret i at blive en del af vores undervisningsteam, så kontakt mig.