Academy of Magic - Feel Good Rebel Academy of Magic
Academy of Magic,  Personlig Blog,  Selvudvikling,  Wanderlust - Rejser

Jeg har lavet et Online Magisk Akademi

Phew – jeg tog fri fra sociale medier for noget tid siden, og så drog jeg alene til London, uden rigtig at fortælle det til nogen. Simpelthen for at bare være mig, og finde mere ud af, hvad jeg var for en.

Og nu er jeg i en “gå-væk-verden-periode”, hvor jeg gør hvad der passer mig, og ikke laver aftaler. Det har stået på lidt over 2 uger, og jeg har en uges tid endnu.

I de 2 uger jeg har haft, har jeg simpelthen bygget en ny hjemmeside, med et “Akademi” i.

Idéen udsprang fra min London tur, og mit ønske om at give verden noget af den magi, jeg har indeni.

Jeg har hele tiden haft en idé om at skulle dele min selvudviklings rejse, og den visdom jeg får med på rejsen (it’s never-ending) – og jeg har forsøgt mig med coaching, som andre coaches nu engang gør – og 2vær nu på online hele tiden, så du kan hjælpe andr, blardeblarh!” – Jo – jeg vil gerne hjælpe andre – men det, der gik mig på, var at måden at markedsføre sig på, aldrig faldt helt i god jord hos mig.

Eller bare generelt det der med, at stå til rådighed konstant. #stressfaktor Erhm, det var vist noget med at jeg gerne vil advocate for awesome living – så duer det ikke at JEG brænder ud, fordi jeg arbejder på en måde, der føles træls.

SÅ!

Jeg har lavet et magisk akademi.

Jeg har blandet selvudvikling sammen med gamification og min fantasi-verden-fangirling.

Jeg er VILD med Harry Potter, og det univers. Jeg ELSKER fantasi-verdener i film, bøger, kunst og hvorend jeg kan komme til det. Og jeg har åbnet mig selv op for den spirituelle verden as well, på min egen måde, med min helt egen flavour! Og det har jeg puttet i en gryde, lavet et quiz, og et akademi, så man kan føle at man har et tilhørs-forhold.

Og så ellers dykke ned i en masse Magical Studies (selvudviklings og spirituelle emner), alt efter hvad man har brug for.

Jeg har sågar lavet en Notion template, til at holde stye på sin egen rejse i mit univers (eller sit eget selvudviklings univers).

Dt er kæmpestort, og ret så ambitiøst – og slet ikke færdigt endnu. Det bliver det nok aldrig.

Og på sigt vil jeg også have andre folk kan dele deres guldkorn, så det bliver en kæmpe portal med masser af goder til dem, der kommer forbi.

Så kom forbi – tag quizzen, og tjek det ud.

Jeg er fx. en del af WindWeave, som er af den creative and free persuasion.

Mere om det hele senere, og løbende.

<3

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *