Personlig Blog

Godt nytår

Jeg er snart på vej til Fyn, for at være sammen med min søster og familie der til nytår.

Det var meningen at min mand skulle med, men han bliver hjemme og passer katten, og sig selv. Han bliver nemt presset, og er blevet lidt for presset henover julen (vores sen-jul 28-29. december), fordi vi var på familie besøg og han skulle arbejde.

Jeg kan mærke, at der var nogle følelsesmæssige ting, der skurrede i mig, ved at han skulle være alene hjemme – men det det er, er bare at jeg projicerede min egen imaginære ensomhed på ham. Og det er fjollet, når nu det er ham selv, der siger fra.

Så jeg tager til min familie og hygger mig – ned til mine små yndlingsnevøer i hele verden! De er lige flyttet til Danmark i år, så jeg er mega glad for at vi kan ses oftere.

Jeg kan godt lide at reflektere lidt over året der gik, og det kommende år, og nytåret er et rigtig godt sted at gøre det, fordi det kulturelt er et skel. Ligesom mandag er det (i vores del af verdenen), og d. 1. i måneden.

Jeg kan i virkeligheden godt lide at fundere over livet, og se hvad jeg kan gøre for at få det endnu bedre, på et hvilket som helst tidspunkt. Men jeg mærker lige nu, at der rent faktisk er ved at ske et skift, og det er bare fantastisk.

Livet som forhenværende people pleaser (en masse), kan godt være svært at håndtere – fordi jo mere bevidst jeg bliver om, hvordan jeg har pleaset min omverden, gør ikke nødvendigvis at mine mønstre følger trop og siger “ok, så gør vi ikke det mere.” Tværtimod. Jeg har finder stadig en del pleaser adfærd og tilhørende “frygt”-følelser inde i mig – jeg er bare smertefuldt bevidst om at det er det jeg har og det er det jeg gør.

Anyhoo – det skift der er ved at ske nu, er at jeg formår at trække flere og flere fucks tilbage. Jeg er blevet mindre reaktiv. Jeg føler en dybere ro indeni – og et bliver kun bedre.

Jeg har i år – 2022 – været igennem en rejse, som jeg ikke nødvendigvis er stolt af, men som jeg ikke vil være foruden – for så ville jeg ikke være hvor jeg er idag.

Jeg satsede alt på coaching – at selv være coach. Og fulgte en masse coaches, der lærte mig en del. Jeg stoppede igen, da jeg kunne mærke at det faktisk ikke var for mig, men at jeg var blevet solgt ideen om at coaches har det fantastisk. Og jeg higede efter at have det fantastisk – især i min pung. #lessonlearned – der er ikke et quick fix!

Jeg udforskede min spiritualitet meget mere, og kom ind på nogle dybere lag.

Jeg committede mig til dem jeg holder af – hvilket stadig er en læringsproces, men absolut en af de vigtigste beslutninger jeg har taget.

Jeg har committed mig til mig selv, og til mit eget velvære. Fordi min største mission er at have det godt, og få det bedre. Have det godt på daglig basis, og arbejde henimod at have det endnu bedre.

Hvad kan gøre det?

Det er en indsigt i, hvad der giver mig noget godt i dagligdagen – kreativitet, nærvær, bevægelse, mm.

Og hvad jeg gerne vil bygge på – følelsen af at have et formål, en retning, der føles godt og fulfilling. Projekter, der vil gøre en forskel sammen med min veninde, Franciska (hør vores musik: Born To Be Me Album – streaming).

Udforske min kreativitet, og muligheder for at udtrykke mig i verden – denne hjemmeside, netværk med andre, mm.

Sørge for at opbygge de forhold og relationer jeg nyder – og give slip på dem, der ikke føles godt.

Være åben for muligheder, selvom de måske ikke passer ind i min overtænkte forestilling om livet.

Jeg har hele tiden været på denne vej – og vil ufortrødent gå videre ad den. En bevidst ting, jeg efterlader i 2022, er de der fucks, jeg har givet ud – og de trælse følelser, der er fulgt med.

Jeg vil tillade mig at være “the bad guy” i andre folks historier. Jeg vil ikke længere være stolt af at være et behageligt menneske. Jeg vil gå ind i det nye år, med intentionen om at bygge min autenticitet endnu mere op, så jeg ikke længere er følelsesmæssig mægler for andre.

Jeg vil ytre min mening – så ofte jeg kan, og øve mig i at tage imod kritik, og negative reaktioner fra andre.

Ha – når jeg skriver det ud på denne måde, læser jeg det selv om at jeg kontemplere at blive et rigtigt røvhul næste år.

Lad os sige det. 2023 – the year of the assholery! 😂👑❤️

Men ikke bare for at være et røvhul – men simpelthen for at passe endnu bedre på mig selv! <3

Rigtig godt nytår! Jeg ønsker dig den dejligste aften og nat!