Personlig Blog

Hjemme igen

Livet kan godt nok være kompliceret nogle gange.

Jeg er kommet godt hjem, efter den dejligste tur med min søster, i London.

Det var virkelig dejligt lige at overnatte en enkelt nat hos hende, og tage toget hjem om torsdagen, for at øve om aftenen med band, og så arbejde fredag, og spisning hos en kammerat.

Det er nu lørdag, og jeg er helt udmattet.

Jeg startede på en bog, der hedder Decolonizing Wellness, som er en body image/wellness bog specifikt til farvede folk i LGBTQ+ miljøet.

Og der var noget i den, der bare ramte helt plet – hvilket var om repræsentation.

Jeg er fra Grønland, men taler flydende dansk, og har boet en del i Danmark nu. Jeg har haft et kompliceret forhold til Grønland og grønlandsk gennem min opvækst, og nu er jeg et sted, hvor jeg føler et behov for at udtrykke min egen kultur, på en eller anden måde. Der har bare været SÅ meget i mit liv, der har gjort at jeg har følt mig forkert, og ikke rigtig turde.

Men det er heldigvis ved at være fortid nu. Jeg tænker at det er lidt af en livslang process, just ligesom min personlige udvikling. Og det kommer kun til at blive bedre fra nu af.

Anyhoo – mange tanker på meget kort tid – og nu vil jeg til at sy perler. 😀 Har lig modtaget nogle “fingernail earring posts” – så der kan laves seje øreringe.

Her er nogle billeder fra London. 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *