Personlig Blog

Shoppen får et lille lift

Instagram opslags billede

Jeg har haft shoppen i lidt tid nu, og bare kaldt den “shoppen” og den overordnede kategori har bare heddet “øreringe”.

Det er meget beskrivende – men jeg kan godt lide, når det er lidt mere kreativt end det.

Så nu har jeg bruge chatGPT til at sparre med, og fundet frem til nogle flere og sjovere navne på kategorierne. Og jeg vil nu arbejde videre med at skabe øreringe og accessories indenfor dem.

En af dem, jeg glæder mig allermest over er “Nerdy Adornments” – fordi jeg nu tillader mig selv at træde helt ind i min egen nørd-hed! Jeg ELSKER det!

Jeg har altid følt mig som en slags fan, og en der godt kan begejstre sig over ting. Men jeg har aldrig følt mig som en “rigtig” fan, fordi jeg ikke går ALL IN, med at finde alle mulige obskure informationer og dykker ned i de mindste detaljer om et band, en film, forfatter, bog, serie, mm. Jeg nyder dem bare rigtig meget, og elsker at dyrke det i det omfang, jeg synes det er sjovt.

Seneste skud på det, er tilbagevendelsen af BLUR, mit all-time favourite band! Og jeg er FAN! Elsker dem! Og elsker at de har lavet nyt musik og turnerer! 🙂 JUHUU #begejstring! I mean – what’s not to like?

Anyhoo – der er 3 andre kategorier, so far, som jeg føler er relevante for Feel Good Rebel – og de er:

  1. Feel Good Rebel Whimsy: min kreative legeplads til at lave unikke smykker og accessories, født af inspirationens øjeblik og skabt til at sprede glæde og begejstring – ligesåvel at de giver mig glæde og begejstring at skabe. Det handler om glædens og begejstringens energi i skabelsen.

  2. Reimagined Crafts: Fusionen af min grønlandske arv og en global kreativitet – unikke smykker og accessories, formet af min personlige fortolkning af det hele. Jeg er fra Grønland, og det er en vigtig del af min identitet – så mange af de ting jeg skaber har, om ikke andet, en essens af inuit i det.

  3. Bold Expression: Kraftfulde smykker & accessories, der sender et modigt budskab om selvudtryk og styrke. Jeg ELSKER at lave overdrevne ting, og ting, med et kraftfuldt udtryk. Jeg kan også lide ting, der associere sig med ting, jeg selv føler en tilknytning til – om det er overbevisninger, spiritualitet, filosofier, mm. Det er også en kategori, der vil være smykker og accessories, perfekte til performance kunstnere, som også er en del af mit liv og identitet.

Hvad synes du om de her titler, og beskrivelser. Giver de mening, som læser/potentiel kunde.

Vi har alle, hver vores smag, og det er der plads til – så det er ikke et spørgsmål om du vil kunne lide det her – men giver det mening, hvad jeg udbyder?

Tak fordi du læste med, og hver kommentar bliver modtaget med kyshånd! 🙂

<3

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *