Personlig Blog

Arbejdslegat – Statens Kunstfond

Støttet af statens kunstfond

Jeg har modtaget et arbejdslegat fra Statens Kunstfond!!!

Jeg ansøgte om et arbejdslegat for første gang her i vinters, og har nu fået tildelt en lille pose penge, så jeg kan fokusere lidt på mit kunsthåndværk og design i løbet af sommeren!

Jeg har ansøgt med henblik på at kunne være med til at repræsentere Grønland og grønlændere i et positivt lys. Være med til at skabe bånd mellem danskere og grønlændere på en positiv måde, ved at grave lidt i fordomme, tanker, adfærdsmønstre, mm.

Og så på en eller anden måde skabe noget kreativt med de tanker jeg gør mig, og ud fra de samtaler jeg kommer til at have, og de undersøgelser jeg vil lege lidt med.

Jeg ved endnu ikke hvordan det kommer til at se ud – men jeg har en god mavefornemmelse over, at der er muligheder i farvandet.

Mange bække små

Jeg tænker, at bare jeg, som et enkelt individ, gerne vil gøre verden til et bedre sted, gør at verden per definition ER et bedre sted.

Og alle de små positive ting vi hver især gør – om det bare er at smile til et andet menneske – har indflydelse på, hvordan verden ser ud.

Jeg har generelt store ambitioner omkring at ville skabe en bedre tilværelse for mig selv, først og fremmest, men også andre, ved at konstant dokumentere, hvad jeg gør. I håb om at det kan inspirere, og drive til handling hos andre. Hvis bare én person får lidt ud af det jeg gør, så har jeg faktisk vundet.

Alt kan lade sig gøre

Jeg er helt og aldeles overbevist om, at alt kan lade sig gøre. På den ene eller den anden måde. For den ene eller den anden.

Det handler om, at finde ud af hvordan – og lære at elske processen. For det er i virkeligheden der magien sker.

Hvis målet er, at skabe positiv forandring i verden, hvem skal jeg så blive, for at jeg kan være med til det?

Jeg ved hvad jeg ikke skal være. En bitter, snævertsynet mokke, der ikke vil acceptere forandring for eksempel. Hvad skal jeg så være. Hmm… åbensindet, i hvert fald. Bliver verden et bedre sted ved at være bitter? Nej… Hmm, så har jeg mere at arbejde med der… osv.

Og efterhånden som jeg arbejder mig i retningen af mit mål, ændrer jeg mig som person, og derved ændrer min verden sig. Mine omgivelser ændrer sig. Og verden ændrer sig.

Shit, det er svært at forklare store koncepter, men jeg er helt sikker på at du ved hvad jeg mener. 😀

Og nu har jeg fået en lille smule råderum til at arbejde på det.

Så TAK! Statens Kunstfond – for at give mig så kodylt et klap på skulderen! Jeg værdsætter det! Og jeg tager det til mig, og tror nu endnu mere på mig selv!

For jeg ved at jeg har noget godt at komme med. Tak!

<3

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *