Personlig Blog

Lad endelig random ting gøre dig begejstret

Jeg skulle hente noget post for arbejdet idag, og udenfor den slik butik, jeg skulle hente pakkerne ved, var der denne Postmand Per vogn, børn kan “køre” i.

Og den fik mig straks til at tænke på Blur.

De har en video, de hedder Starshaped fra 1993, hvor de bliver fulgt på en turne, og på et tidspunkt sidder Damon ved en Postman Pat vogn og nynner med.

Jeg putter lige videoen her, i håb om at den forbliver.

Jeg har perioder, hvor jeg fangirler mega meget, og lige nu har jeg et par dage, hvor der bare handler om Blur. Totalt teenage mode.

Lytter til musikken, ser videoer på YouTube og kigger billeder på Pinterest, og generelt bliver ført tilbage til mine teenage år. Det er det dejligt.

Og så en helt anden ting, i den helt anden ende af spektret, blev jeg begejstret over at købe et par ortopædiske sko. Jeg fik scannet mine fødder, og to fyre i butikken hjalp mig med at finde de rigtige sko.

Jeg har brede fødder, og altid svært ved at finde sko, så nu tænkte jeg at det var tid til lidt hjælp. Og aldrig har jeg haft så behagelige sko på, som dem jeg har købt nu.

De ligner egentlig bare almindelige sneakers, de er bare noget bredere. Og det er skønt!

Og en sidste ting på begejstrings-listen, er at jeg kom i tanker om at jeg kunne tage billeder i flæng med min film med”photo timer” appen.

Der er også perioder, hvor jeg virkelig nyder at lege med fotografering.

Hvilke ting begejstrer dig idag?

Pas på dig. ♥️

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *